Vegan Vitamine D3/K - 75 mcg/36 mcg - 25ml

Vegan Vitamine D3/K - 75 mcg/36 mcg - 25ml

Voeg toe aan verlanglijst
€ 23,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

 

Vitamine D en K behoren tot de groep van vetoplosbare vitamines en spelen een cruciale rol in de calciumdistributie in ons lichaam. Ze werken als collega's samen om ervoor te zorgen dat calcium op de juiste plaatsen in ons lichaam terechtkomt. Dit maakt het voordelig om ze samen als supplement te gebruiken. Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten, terwijl vitamine K essentieel is voor de samenstelling van de botten.

Vitamine D3

Ons lichaam heeft vaak beperkte mogelijkheden om vitamine D3 aan te maken, vooral wanneer we bedekt zijn met kleding of wanneer we zonnebrandcrèmes gebruiken. In de wintermaanden, wanneer de zon minder frequent schijnt, kan een supplement met vitamine D3 helpen om een tekort aan vitamine D te voorkomen. Vitamine D3 draagt niet alleen bij aan de opname van calcium, maar ondersteunt ook een normale werking van het immuunsysteem, een goede werking van de spieren en speelt een rol in het celdelingsproces.

Vitamine K2

Vitamine K2, in het bijzonder de vorm MK7, staat bekend om zijn uitstekende biologische beschikbaarheid. Dit betekent dat het gemakkelijk door ons lichaam kan worden opgenomen en effectief zijn werk kan doen. Vitamine K2 ondersteunt een normale bloedstolling en draagt bij aan de groei en ontwikkeling van de botten.

Vitamine D3/K2 druppels

Voor veganisten en vegetariërs biedt een supplement met vitamine D3 afkomstig uit algen een duurzaam alternatief. Algen zijn in staat om vitamine D3 te produceren wanneer ze worden blootgesteld aan zonlicht, waardoor ze een plantaardige bron zijn van deze belangrijke vitamine. Vitamine K2 in het supplement is afkomstig van gefermenteerde Bacillus Subtillis Natto, wat zorgt voor een natuurlijke bron van vitamine K2. De druppels worden opgelost in MCT-olie, wat staat voor Medium-Chain Triglycerides, een type vet dat gemakkelijk door ons lichaam kan worden opgenomen.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat we voldoende vitamine D en K binnenkrijgen, omdat ze een integrale rol spelen in onze gezondheid. Door het gebruik van een supplement dat zowel vitamine D3 als vitamine K2 bevat, kunnen we bijdragen aan een gezonde calciumstofwisseling, sterke botten en een goed functionerend immuunsysteem. 

Uit deze druppelaar haal je ongeveer 95 doseringen.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1 x daags 10 druppels innemen of mengen met een glas water of sap.

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen t/m 10 jaar.

Raadpleeg voor gebruik van een vitamine K supplement uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik met cumarinederivaten (antistollingsmiddelen).

Koel, droog en afgesloten bewaren.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van kinderen houden.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediëntenMCT Olie, Vitamine K2 (K2Vital® Delta, menequinon-7 K2), Vitamine D3 (Cholecalciferol), D-alfa-Tocoferol (antioxidant)
voedingswaarde per10 druppels
Vitamine D375 μg/3000 IE (1500%)
Vitamine K236 μg (48%)

Specificaties

Meer informatie
inhoud25 ml
ProductkenmerkVegan
EAN-code8720791841447
SKUMT2242
allergenenAllergenen vrij

Reviews