Vegan Vitamine K - Baby - 150mcg - 10ml

Vegan Vitamine K - Baby - 150mcg - 10ml

Voeg toe aan verlanglijst
€ 17,49

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Naast de essentiële voeding in de vorm van borst- of flesvoeding en de onvoorwaardelijke liefde die pasgeboren baby's ontvangen, is het van groot belang om hen extra vitamine K toe te dienen. Pasgeborenen hebben namelijk nog niet de mogelijkheid om voldoende vitamine K zelf aan te maken. Om die reden adviseert de Gezondheidsraad om baby's extra vitamine K te geven.

Vitamine K voor baby's

Voor borstgevoede kinderen geldt het advies om vanaf dag acht tot en met drie maanden na de geboorte dagelijks een orale dosis van 150 µg vitamine K toe te dienen. Dit is belangrijk omdat baby's bij de geboorte nog niet voldoende vitamine K hebben opgebouwd. Vitamine K speelt een essentiële rol bij de botaanmaak en draagt bij aan een goed verloop van de bloedstolling. 

Vitamine K1 & K2 druppels

Voor de toediening van de aanbevolen extra vitamine K worden vaak druppels gebruikt. Een dosis van drie druppels bevat 75 mcg vitamine K1 en 75 mcg vitamine K2. Deze druppels zijn gebaseerd op MCT-olie, wat staat voor Medium-Chain Triglycerides, een type vet dat gemakkelijk door het lichaam kan worden opgenomen.

Het is van groot belang om het advies van de Gezondheidsraad op te volgen en baby's de aanbevolen hoeveelheid vitamine K te geven. Door regelmatige toediening van vitamine K kan de baby een goede botaanmaak en bloedstolling ontwikkelen. Raadpleeg altijd een zorgverlener voor specifieke instructies met betrekking tot de dosering en toedieningswijze van vitamine K aan je baby. Het tijdig en consequent toedienen van vitamine K draagt bij aan een gezonde start van het leven van je baby.

Uit deze druppelaar haal je ongeveer 126 doseringen.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

1 x daags 3 druppels onder de tong of mengen met de fles. Raadpleeg voor gebruik van een vitamine K supplement uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik met cumarinederivaten (antistollingsmiddelen).

Koel, droog en afgesloten bewaren.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van kinderen houden.

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediëntenMCT Olie, Vitamine K2 (K2Vital® Delta, menequinon-7 K2), Vitamine K1 (Phytomenadion), D-alfa-Tocoferol (antioxidant).
voedingswaarde per3 druppels
vitamine K150 μg (200%)
Vitamine K175 μg
Vitamine K275 μg

Specificaties

Meer informatie
inhoud10 ml
ProductkenmerkVegan
EAN-code8720791841478
SKUMT2245
allergenenAllergenen vrij

Reviews