Magnesium Bisglycinaat poeder - 11% elementair Magnesium - 200 g

Magnesium Bisglycinaat poeder - 11% elementair Magnesium - 200 g

€ 16,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14 uur besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is magnesium bisglycinaat poeder?

Magnesium Bisglycinaat is een Aminozuurgecheleerde vorm van magnesium die gemakkelijk door het lichaam wordt opgenomen. Magnesium is een mineraal dat je lichaam nodig heeft voor verschillende processen. Mattisson magnesiumbisglycinaat poeder bevat per 1/4 theelepel wel 59% van de ADH aan elementair magnesium.

Magnesiumbisglycinaat is een organische vorm van magnesium. Dit betekent dat het goed opneembaar is voor het lichaam omdat het in deze vorm ook in de natuur voorkomt. Magnesiumbisglycinaat is gebonden aan een aminozuur, het voordeel hiervan is dat deze vorm ook de hersenen kan bereiken. Waar het voor ontspanning kan zorgen. Magnesium draagt bij tot de instandhouding van een normale psychologische functie en speelt daarnaast een rol in het celdelingsproces.

 

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

Magnesiumbisglycinaat kan het beste ingenomen worden op een lege maag, neem 1 x daags een theelepel (ong. 2 gram) met water in. 

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

 

Ingrediënten

Meer informatie
inhoud 200 g
EAN-code 8717677967308
land van herkomst Europa
ingrediënten 100% Magnesium bisglycinaat waarvan 11% elementair Magnesium
voedingswaarde per 2 gram
magnesium 220
magnesium bisglycinaat 2000