Gebruik de code GRATISGEMBER voor een gratis fles Ginger Boost bij elke bestelling vanaf €75.

Vitamine K2 MK7 Menaquinone - 200 mcg - 60 tabletten

Vitamine K2 MK7 Menaquinone - 200 mcg - 60 tabletten

Voeg toe aan verlanglijst
€ 18,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Gratis advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Vitamine K

Vitamine K behoort tot de vet oplosbare vitamines, net als Vitamine A, E en D. Vet oplosbaar betekent dat het van belang is om de vitamines in te nemen in combinatie met een vetrijke maaltijd of andere vorm van vet, omdat de vitamine anders ongebruikt het lichaam weer verlaat. Vet oplosbare vitamines blijven langer in het lichaam circuleren zodra deze in de stofwisseling zijn opgenomen. Ze kunnen zelfs opgeslagen worden in je weefsels. Houd hier altijd rekening mee met het oog op overdosering.

Vitamine K1 & K2

Vitamine K bestaat in twee vormen: K1 & K2. Vitamine K1 komt veel voor in typisch Nederlandse groene groenten, zoals spinazie, boerenkool, broccoli en andijvie. 90% van de Vitamine K die we binnen krijgen via onze voeding is K1. Vitamine K2 zit ook in onze voeding, maar vaak in erg kleine hoeveelheden. Vitamine K2 zit bijvoorbeeld in kaas, kwark, yoghurt, vlees en eieren. K2 is echter veel minder goed opneembaar dan de K1 vorm. Het is dus erg belangrijk om te zorgen dat je ook voldoende Vitamine K2 binnen krijgt.

K2 MK7

MK7 is de vorm van Vitamine K2 met de hoogste biologische beschikbaarheid. Dit betekent dat deze vorm erg goed opneembaar is in het lichaam.

Voordelen vitamine K2

Vitamine K2 ondersteunt een normale bloedstolling*, draagt bij aan de groei en ontwikkeling van je botten* en draagt bij aan de gezondheid van hart en bloedvaten.*

Herkomst Mattisson vitamine K2

Mattisson vitamine K2 wordt geproduceerd in Europa. De K2 is afkomstig uit gefermenteerde Bacillus Subtillis Natto.

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

1 tablet per dag met ruim water innemen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.  

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten Vitamine K2 MK7 Menaquinone-7, microkristallijne cellulose (plantaardige vezels), calcium carbonaat, sillicumdioxide
voedingswaarde per tablet
calcium carbonaat 37,5 mg
vitamine K 200 mcg 267%

Specificaties

Meer informatie
inhoud 60 tabl
EAN-code 8717677967049

Reviews