Vegan Omega-3 Algenolie - Druppelaar 30 ml

Vegan Omega-3 Algenolie - Druppelaar 30 ml

Voeg toe aan verlanglijst
€ 16,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Voor 14:30 besteld, zelfde werkdag verstuurd
  • De beste kwaliteit supplementen en superfoods
  • Gratis advies op maat
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is algenolie?

Algen zijn microscopisch kleine plantjes, staan helemaal onderaan de voedselketen en zijn de primaire bron van het omega 3-vetzuur DHA. Algen maken zelf Omega 3 vetzuren aan en zijn het voedsel voor vette vissoorten als haring en sardientjes, die daardoor rijk zijn aan Omega 3. 

Vegan Algenolie is een Omega 3 supplement van duurzaam gekweekte algen. Het fermentatieproces van de algen vindt plaats in een gesloten zuivere omgeving. De algenolie is hiermee vrij van verontreiniging.

De druppelaar is eenvoudig doseerbaar en de algenolie heeft een aangename limoensmaak.

DHA

DHA is een Omega 3 vetzuur dat bijdraagt tot de instandhouding van een normale hersenfunctie en een normaal gezichtsvermogen (bij 250 mg per dag). DHA draagt tevens bij aan het behoud van een normaal vetgehalte in het bloed (bij 2 gram DHA per dag).  

TOTOX-waarde Algenolie 

De TOTOX-waarde (totale oxidatiewaarde) geeft de mate van vetzuuroxidatie aan. Deze waarde heeft niets te maken met bederf, maar met hoe oud de olie is. Naarmate de olie ouder is, wordt de TOTOX-waarde hoger. De Europese richtlijn is vastgesteld op een maximale TOTOX-waarde van 26. Onze algenolie heeft een TOTOX-waarde van <6.  

Het kan per persoon verschillen hoe er op de TOTOX-waarde wordt gereageerd: sommige mensen hebben nergens last van bij een hoge TOTOX-waarde, terwijl anderen bij een lage TOTOX-waarde al last krijgen van oprispingen.  

Sommige merken gebruiken chemische middelen om de TOTOX-waarde van algen- of visoliën naar beneden te krijgen en laag te houden. Wij hebben deze chemische middelen niet in onze capsules zitten. 

Aanbevolen gebruik

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Gebruik en bewaren

20 druppels per dag, bij voorkeur bij een vetrijke maaltijd. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.  

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten Algenolie (98,6%) en limoenolie (1
omega-3 DHA 13,1 mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud 30 ml
Productkenmerk Vegan
EAN-code 8717677968848

Reviews