GRATIS Living Lemonade bij elke bestelling vanaf €25! Shop nu

Biologische Maca 750mg - 90 capsules

Biologische Maca 750mg - 90 capsules

€ 12,95

De beste service

  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, volgende dag in huis
  • Al 20 jaar het vertrouwde merk

Beschrijving

Wat is Maca?

Maca is een knolgewas afkomstig uit het Andesgebergte in Peru en de enige eetbare plant die op deze hoogte (3000-4500 meter) groeit. Maca wordt vanwege zijn bijzondere eigenschappen al eeuwenlang gebruikt. Maca wordt ook wel de ‘Ginseng van de Andes’ en ‘Mood food’ genoemd. 

Adaptogeen

Maca is een adaptogeen. Adaptogenen zijn niet-toxische planten die ons helpen weerstand te bieden aan lichamelijke en geestelijke stress door het lichaam terug te brengen naar een niveau van homeostase. Dit kunnen we, zeker in deze moderne tijden van drukte en stress, goed gebruiken.

Aanbevolen gebruik

Gebruik en bewaren

2-3x daags 1 capsule tijdens of na de maaltijd met water innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Koel, droog en afgesloten bewaren.

Opmerking

Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.

Veiligheid

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van kinderen houden.

*Geoorloofde EFSA claims

**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)

Ingrediënten

Meer informatie
ingrediënten 100% Maca (Lepidium meyenii)
voedingswaarde per 2 capsules
maca 750 mg

Specificaties

Meer informatie
inhoud 90 caps
Productkenmerk Biologisch, Vegan
EAN-code 8717677960262
land van herkomst Peru

Reviews