Jacinta Mayora

Jacinta Mayora

Ontmoet onze ambassadeur Jacinta Mayora! Door haar afval journey in te ruilen voor wat ze een holistic health journey noemt, voelt ze zich op haar 42e fitter dan ooit. Ontdek hier welke Mattisson producten haar dagelijks ondersteunen en profiteer van 15% korting met de code JACINTA15.

20 producten

Van hoog naar laag sorteren

20 producten

Van hoog naar laag sorteren

Meer over Jacinta Mayora

"Begin 2023 kampte ik met allerlei vage klachten. Mijn energie levels waren laag, ik had constant last van cravings en ik had enorme PMS klachten. Ik besloot hulp in te schakelen om mijn lichaam beter te leren begrijpen en gezond te maken van binnenuit. 

Ik leerde al snel dat de kwaliteit van mijn voeding meer aandacht verdiende. Ik dacht altijd dat ik gezond at, maar in werkelijkheid lette ik vooral op calorieën en of ik wel voldoende eiwitten binnenkreeg. Alles waar high protein op stond ging in mijn winkelwagentje, ik was me er niet van bewust dat deze producten vaak erg bewerkt zijn en ingrediënten bevatten die je darm gezondheid en spijsvertering kunnen aantasten. 

Ik ben toen op zoek gegaan naar producten met eerlijke ingrediënten en kwam al snel bij Mattisson terecht. Eindelijk producten zonder allerlei onnodige toevoegingen die bij mijn nieuwe lifestyle passen. 

Bone broth is niet meer weg te denken uit mijn ochtend ritueel en na het trainen maak ik altijd een lekkere proteïne shake met erwten proteine. Bakken gebeurt tegenwoordig in ghee en havermout is niet compleet zonder collageen poeder. Dit zijn een aantal voorbeelden maar de producten van Mattisson komen gedurende de hele dag aan bod zijn inmiddels een vast onderdeel geworden van mijn dagelijkse lifestyle."